Laboratorija

laboratorija ns labPolikliniku sa laboratorijama NS LAB smo osnovali 2006 te godine, i od tada se nalazi na Trifkovićevom trgu, u ulici Svetozara Miletić 24 - sam centar Novog Sada. Danas, u sklopu naših laboratorija uspešno funkcionišu biohemijska, hematološka, mikrobiološka i patohistološka laboratorija. Razumevajući potrebe naših pacijenata od 2012. godine, u okviru Poliklinike sa laboratorijama NS Lab, otvorili smo i NS Lab mikro, laboratoriju koja se nalazi u Petrovaradinu, u Preradovićevoj ulici br .57. Nakon toga, 2013 godine osnivamo i NS LAB u Beočinu.  Kod nas, u najkraćem roku možete uraditi sve potrebne laboratorijske analize kao i specijalističke preglede! 

Od samog početka, sa ciljem unapređenja kvaliteta naših usluga, uspostavili smo međunarodnu saradnju u oblasti kontrole kvaliteta rada u medicinskim laboratorijama sa firmom „Biosystem“. Na ovaj način imamo najširi dijapazon kontrola analiza u regionu i od samog početka ga obavljamo po principu JEDNOMESEČNE kontroli preko 120 parametara iz oblasti biohemije, hormona, tumorskih markera, virusologije, bakteriologije, krvnih slika, urina i ostalih analiza.

Sve naše laboratorije rade svakim radnim danom od 07 do 20 časova, subotom od 08 do 13 časova. U okviru posebne usluge KUĆNE NEGE - možete nas pozvati, a naše ljubazno osoblje će u najkraćem mogućem vremenskom roku doći, i u vašem dom i pružiti Vam traženu medicinsku uslugu!

Sa nadom da ćemo ispuniti Vaša očekivanja, NS LAB - prijatelj Vašeg zdravlja!