Poliklinika

Paralelno sa otvaranjem medicinske laboratorije, tokom 2006 godine smo se odlučili da otvorimo i Polikliniku - objedinimo veći broj specijalističkih i supspecijalističkih ambulanti. Ceneći vreme i potrebe naših pacijenata, smatramo da je naš najvažniji zadatak da vam pružimo priliku, da na jednom mestu - za jedan dan obavite potrebne specijalističke preglede a u isto vreme uradite i sve nužne laboratorijske analize.

Danas, posle osam godina intenzivnog rada, velikog broja pacijenata, razumevajući potrebe naših pacijanata, objedinjujemo veliki broj specijalističkih i supspecijalističih ambulanti. U ugodnom ambijentu naše čekaonice, možete sačekati pregled, gde vam naše ljubazno osoblje, može dati obilje korisnih saveta, interpretacija laboratorijskih rezultata i uputiti na eventualne dodatne preglede ili analize.

Jedna od posebnosti NS-LAB-a se ogleda u dugogodišnjoj i uspešnoj organizaciji sistematskih pregleda za ucenike, sportiste, studente, zaposlene kao i penzionere, po veoma povoljnim uslovima. Poliklinika NS-LAB je zainteresovana za saradnju sa sindikalnim organizacijama i pruža mogucnost odloženog placanja.

U okviru Poliklinike, imamo tri ordinacije u kojima naši doktori radnim danom od 07 do 20 časova, subotom od 08 do 13 časova obavljaju preglede.

Sve preglede je potrebno unapred zakazati telefonskim pozivom na broj 021 520 092. Pored toga, u okviru kućne nege, naši lekari izlaze u susret zahtevima pacijenata, te ukoliko je to nužno, preglede obavljaju u kućnim uslovima.