Kućna nega-terenska služba

a6kucnanega

Poliklinika sa laboratorijama NS Lab u svojoj stalnoj ponudi ima i uslugu svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u udobnosti i privatnosti Vašeg doma. Pružicemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoci i nege u Vašoj kuci - starim, bolesnim, nepokretnim osobama, osobama sa invaliditetom, osobama u oporavku od nedavne hospitalizacije, kao i onima koji imaju poteškoca u samostalnom obavljanju svakodnevnih obaveza. Mi cemo Vam izaci u susret i pružiti najbolju mogucu uslugu u skladu onoga što je potrebno Vama dragoj osobi i Vašoj porodici!

U okviru naše kućne nege/terenske službe, nudimo Vam:

          • Davanje infuzija
          • Davanje inekcija
          • Plasiranje katetera
          • Previjanje rana
          • Kucna poseta lekara
          • Nega stome
          • Uzimanje laboratorijskih uzoraka (krv, urin, brisevi...)

Potrebno je da nas nazovete na 021 520 092, a mi cemo Vam u najkracemo mogucem roku izaci u susret i pružiti dogovorenu uslugu.

U okviru terenske službe uzimamo sve poterebne laboratorijske uzorka u vašem domu. Pozivom na 021 520 092, dobićete sve potrebne instrukcije a mi ćemo u dogovorenom, minimalnom vremenskom roku doći do Vas. Raspolažemo sa tri terenska vozila i dolazimo do Vas za 20 minuta od poziva ukoliko ste u Novom Sadu. Cena uzimanja laboratorijskih uzoraka na vašoj adresu a na teritoriji Novog Sada je 400.- rsd, a okolina Novog Sada 500.-rsd + 21.- rsd/km.

Poliklinika sa laboratorijama NS LAB u cilju pružanja usluga vioskog kvaliteta, od nedavno je ostvario saradnju sa Felix Domus, prvom privatnom firmom koja poseduje LICENCU za pružanje usluge POMOĆ U KUĆI. Zajedno sa kompanijom Felix Domus, Poliklinika sa laboratorijama NS LAB pruža i usluge kompletne ZDRAVSTVENE NEGE u kućnim uslovima! Pomoć u kući pružaju gerontodomaćice (negovateljice-domaćice) koje su završile obuku za pružanje usluge pomoć u kući i imaju urađen sanitarni pregled. One su vredne i brižne osobe, koje razumeju da su razgovor i topla reč za naše klijente neprocenjivi.